Gadis Recetas

receita

Hai unha receita para cada momento e en Gadis queremos compartilas todas contigo.

Platos principales e1711530562219

3 ceas rápidas en 5 minutos

Facemos a cea en 5 minutos con pratos vexetais e saudables.
Autor/a: Patricia Menéndez
Etiqueta/s:Vegana
Imprimir receita
Tempo de preparación15 minutes
Tempo de cocción15 minutes
Tempo total30 minutes
Prato Prato principal
Cociña Española
Racións 2 persoas

Equipamento

  • Tixola
  • Táboa de madeira
  • Coitelo
  • Cullerón de madeira

Ingredientes
  

  • 1 bote de patacas cocidas
  • 4 botes de fabas verdes en conserva
  • 1 cullerada de maicena
  • 1/2 litro de caldo de verduras
  • 1 paquete de seitán
  • 1 bote de chícharos en conserva
  • 1 paquete de tofu
  • 1 bote de cogomelos en conserva
  • 1 cebola grande
  • Especias varias ao gusto: pemento doce, allo en po, aceite oliva...
  • 1 cullerada sopeira de salsa soia
  • 200 ml tomate triturado
  • 100 g queixo vegano

Elaboración paso a paso
 

Patacas guisadas con fabas frescas

  • Refoga media cebola ben picadiña e engade as patacas e mais as fabas escorridas, cunha culleradiña de maicena. Mestura e engade o caldo de verdruas. Deixa que se cociñe todo xunto 2-3 minutos ata que espese.

Chícharos con seitán

  • Refoga ¼ de cebola e de seitán picado en cadradiños; engade unha culleradiña de pemento doce afumado, un chisco de sal e salsa de soia. Mestura ben e engade os chícharos escorridos, mestura de novo e sirve.

Cazola de tofu con cogomelos

  • Refoga ¼ de cebola cun paquete de tofu esmigallar coas mans. Cando empeza a dourarse, engade os cogomelos escorridos, 200 ml de tomate triturado e mestura ben. Pasa a unha fonte apta para microondas e cubre con queixo vegano. Cociña 2 minutos a máxima potencia.

Video

VOLVER