Gadis Recetas

receita

Hai unha receita para cada momento e en Gadis queremos compartilas todas contigo.

image00002 scaled e1755591060189

Xeado de arandos

Non fai falta máis que dous ingredientes para facer un xeado riquísimo!
Autor/a: Patricia Menéndez
Etiqueta/s:Económica, Mediterránea, Vegana
Imprimir receita
Tempo de preparación5 minutes
Conxelación4 hours
Tempo total4 hours 5 minutes
Prato Sobremesa
Cociña Mediterránea
Racións 4 persoas

Equipamento

  • 1 Batedor
  • 1 fonte apta para conxelador, preferiblemente cerámica

Ingredientes
  

  • 1 terrina de queixo de untar (vegano)
  • 250 g de arandos frescos

Elaboración paso a paso
 

  • Lava os arandos e tritúraos co queixo.
  • Verte nunha fonte.
  • Conxela alomenos durante 4 horas.
  • Saca do conxelador 10 minutos antes de servir para que o xeado colla temperatura e se poidan formar as bólas facilmente.
    image00001

Video

VOLVER