Go Back
Print
Recipe Image
Instruction Images
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Xeado de arandos
Non fai falta máis que dous ingredientes para facer un xeado riquísimo!
Autor/a:
Patricia Menéndez
Etiqueta/s:
Económica, Mediterránea, Vegana
Imprimir receita
Tempo de preparación
5
minutes
mins
Conxelación
4
hours
hrs
Tempo total
4
hours
hrs
5
minutes
mins
Prato
Sobremesa
Cociña
Mediterránea
Racións
4
persoas
Equipamento
1 Batedor
1 fonte apta para conxelador, preferiblemente cerámica
Ingredientes
1x
2x
3x
1
terrina
de queixo de untar
(vegano)
250
g
de arandos frescos
Elaboración paso a paso
Lava os arandos e tritúraos co queixo.
Verte nunha fonte.
Conxela alomenos durante 4 horas.
Saca do conxelador 10 minutos antes de servir para que o xeado colla temperatura e se poidan formar as bólas facilmente.
Video