Salpementamos o polo.
Botámolo nun bol, coa salsa de soia, o vinagre de arroz, 10 gramos de xenxibre en rodas e un ovo. Mesturamos ben e refrixeramos unha media hora.
Rebozamos en maicena, peneiramos e imos fritindo por quendas en aceite de xirasol a lume medio/alto (sobre 180°) para que se faga ben por dentro, os últimos minutos subimos o lume para dourar.
Pasamos a un papel absorbente.
Mentres, preparamos o arroz Basmati segundo indicacións de fabricante.
Tamén facemos as verduras; nun chorriño de aceite rustrimos os allos e 5 gr de xenxibre relado.
Incorporamos o resto de verduras en anacos grandes, as caienas se nos gusta picante, salteamos uns minutos a lume forte ata que comecen a abrandar un pouco e apagamos o lume.
Mesturamos o polo frito coas verduras, botamos a salsa agridoce, integramos ben mentres quentamos uns 10 minutos a lume medio/baixo.
Servimos acompañado do arroz Basmati