Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Vasiños cheesecake
Unha receita doce e doada de preparar. Unha opción ideal para un almorzo fresquiño ou para unha sobremesa de verán.
Autor/a:
Viki Lorenzo
Etiqueta/s:
Almorzo, cheesecake, Queixo, Sobremesa
Imprimir receita
Tempo de preparación
45
minutes
mins
Prato
Sobremesa
Cociña
Dulce
Racións
3
persoas
Equipamento
Bol
Minipimer
Pota pequena
Ingredientes
1x
2x
3x
Base de galletas
80
g
de galletas
sin azúcar
30
g
de aceite de coco
Crema de queixo
175
g
de queixo crema
250
g
de iogur natural
1
culleradiña
de mel
1
culleradiña
de esencia de vainilla
"Marmelada" de amorodos
400
g
de amorodos
2
cdas
semientes de chia
Auga
cantidade necesaria
Elaboración paso a paso
Para a base de galletas
Triturar as galletas e mesturar co aceite de coco derretido (no microondas, 30 segundos).
Poñer a base de galletas en 3-4 vasiños.
Para a crema de queixo
Mesturar ben todos os ingredientes.
Colocar a cema nos vasiños por enriba da galleta e levar á neveira.
Para a marmelada
Cortar os amorodos e colocar nunha pota.
Cubrir con auga (só cubrir) e cociñar a lume medio durante 15 minutos.
Despois, engdair sementes de chía e mesturar. Deixar arrefriar.
Terminar os vasiños engadindo a marmelada por enriba.
Video