Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Torta de ricotta e gotas de chocolate
Sinxela e deliciosa torta de ricotta e gotas de chocolate para almorzar ou para merendar
Autor/a:
Carlota Fariña
Etiqueta/s:
Chocolate, Doada, doce, rápida, Receita sinxela, Ricotta, Sobremesa italiana
Imprimir receita
Tempo de preparación
5
minutes
mins
Tempo de cocción
30
minutes
mins
Tempo total
35
minutes
mins
Prato
Sobremesa
Cociña
Italiana
Racións
6
persoas
Equipamento
Robot de cocina
Espátula
Ingredientes
1x
2x
3x
500
g
de ricotta
2
ovos
100
g
de azucre branco granulado
40
g
de gotas de chocolate
1
culleradiña
de extracto de vainilla
45
g
de fariña de repostaría de pouca forza
Elaboración paso a paso
Nunha cunca, vai engadindo os ingredientes pouco a pouco e mesturando: ricotta, ovos, fariña, azucre, gotas de chocolate e extracto de vainilla
Pasa a un molde para meter no forno e engade, por enriba, algunhas gotas de chocolate
Enforna co forno prequentado e ventilado a 180º durante 20 minutos e a 150 ºC durante 10 minutos máis.
Video