Aquí temos unha receita de salmón en crocante moi substanciosa, doada, lucida e riquísima. Desas que dan moito xogo. Asegúrovos que é unha receita que non deixaredes de facer, se antes vos fiades de min e probades a facela vós mesmos na casa.
Con axuda dunhas pinzas de depilar iremos retirando todas as espiñas enterradas que notamos ao pasar o dedo sobre o lombo do peixe.Nun bol amplo mesturamos:50 g de pan relado crocante40 g de queixo parmesano relado40 g de améndoa moídaReladura dunha laranxa e dun limón enteiros1 cullerada de aneto secoMesturamos todos os ingredientes primeiro e cando estean ben mesturados, engadimos os 60 ml de aceite virxe para que se amalgame un pouco a mestura.
Forneado
Colocamos o lombo de salmón nunha fonte de forno aceitada e cubrímolo coas migallas apertando ben para que se adhiran.
Introducimos o salmón no forno 18 minutos a 200º.
Presentación
Retiramos o salmón da fonte de forno, partímolo en anacos e servímolo acompañado dunha ensalada verde de eiruga, cebola morada, parmesano relado, aceite e sal.
Notas
Aquí temos unha receita de salmón en crocante moi substanciosa, fácil, lucida e riquísima. Desas que dan moito xogo. Asegúrovos que é unha receita que non vas deixar de facer, se antes vos fiades de min e probades a facela vós mesmos na casa.