Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Crema fría de remolacha
Unha crema de remolacha fría chea de vitaminas, perfecta para o verán, moi fácil de preparar.
Autor/a:
Lola Crespo
Imprimir receita
Tempo de preparación
5
minutes
mins
Prato
Primeiro prato
Cociña
Mediterránea
Racións
2
persoas
Equipamento
Batedor
Coitelo
Táboa
Ingredientes
1x
2x
3x
200
g
de remolacha cocida
1
anaquiño
de allo porro
1
mazá Granny Smith
1
cogombro
50
g
de queixo feta
Sal e aceite de oliva
Auga
Elaboración paso a paso
Engadir todos os ingredientes a un vaso alto e triturar moi ben ata obter unha crema homoxénea
Para alixerala, pódese engadir máis auga. Quedará como un salmorejo
Non obstante, se o queremos mais espeso, dúas culleradas de auga serán abondas
Video