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Salteado vitamínico

Este salteado é, sen dúbida, un prato cheo de vitaminas ideal para quen busca unha comida saudable sen complicacións. Ingredientes frescos e saudables nun prato nutritivo e saboroso, perfecto para eses días nos que tes pouco tempo!
Autor/a: Viky Lorenzo
Etiqueta/s:Fácil, Rápido, Sen glute, veggies
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Tempo de preparación30 minutes
Tempo total30 minutes
Prato Primeiro prato
Cociña China
Racións 1 persoa

Equipamento

  • 1 Táboa
  • 1 Tixola
  • 1 Coitelo

Ingredientes
  

  • 150 g peituga de polo
  • 1/2 Berenxena pequena
  • 1 Cenoria
  • 1/8 Col ou repolo
  • 1/4 Allo porro
  • 50 g fideos vermicelli
  • 2 cdas AOVE
  • 1/2 culleradiña crema de cacahuetes
  • 1 cda salsa de soia
  • 1 cda zume de limón
  • sal ao gusto

Elaboración paso a paso
 

  • Cortar as verduras en tiras finas e reservar.
  • Cortar o polo en tiras.
  • Quentar unha tixola a lume medio-alto.
  • Engadir 1 cullerada de AOVE e refogar o allo porro durante 1 minuto. Logo, sumar o resto de verduras e pasalas durante 5 minutos. Engadir un chisco de sal.
  • Retirar las verduras y reservar.
  • En la misma sartén, saltear el pollo con 1 cucharada de AOVE.
  • Mientras tanto, cocinar los fideos siguiendo las recomendaciones del envase.
  • Preparar la salsa mezclando la crema de cacahuetes, la salsa de soja y el zumo de limón.
  • Una vez salteado el pollo, volver a incorporar las verduras, y por ultimo los fideos.
  • Terminar con la salsa y servir.