Go Back
+ servings

Mazá e pera especiadas con iogur

Unha sobremesa ou almorzo típicos das estacións de frío grazas ao toque das especias coa froita ao forno
Etiqueta/s:Almorzo, Especias, Froitas, Mazá, Pera, Saudable, Sobremesa
Imprimir receita
Tempo de preparación20 minutes
Tempo de cocción15 minutes
Tempo total35 minutes
Prato Almorzo, Sobremesa
Cociña Americana
Racións 4 persoas

Equipamento

  • Fonte de horno
  • Táboa de cortar
  • Coitelo

Ingredientes
  

  • 3 uds mazás vermellas
  • 3 uds mazás verdes
  • 3 uds peras
  • Canela
  • Noz moscada
  • Iogur grego
  • Pistachos
  • Zume dun limón

Elaboración paso a paso
 

  • Corta en anacos as mazás e mais as peras, de preferencia ecolóxicas e disponas sobre unha fonte de forno coas especias e o zume de limón.
  • Mete no forno a 150 ºC prequentado durante 15 minutos
  • Retira e serve con iogur grego e pistachos en anacos