Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Mazá e pera especiadas con iogur
Unha sobremesa ou almorzo típicos das estacións de frío grazas ao toque das especias coa froita ao forno
Autor/a:
Carlota Fariña
Etiqueta/s:
Almorzo, Especias, Froitas, Mazá, Pera, Saudable, Sobremesa
Imprimir receita
Tempo de preparación
20
minutes
mins
Tempo de cocción
15
minutes
mins
Tempo total
35
minutes
mins
Prato
Almorzo, Sobremesa
Cociña
Americana
Racións
4
persoas
Equipamento
Fonte de horno
Táboa de cortar
Coitelo
Ingredientes
1x
2x
3x
3
uds
mazás vermellas
3
uds
mazás verdes
3
uds
peras
Canela
Noz moscada
Iogur grego
Pistachos
Zume dun limón
Elaboración paso a paso
Corta en anacos as mazás e mais as peras, de preferencia ecolóxicas e disponas sobre unha fonte de forno coas especias e o zume de limón.
Mete no forno a 150 ºC prequentado durante 15 minutos
Retira e serve con iogur grego e pistachos en anacos