Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Guiso de polo cremoso con tomate seco
Tamén coñecido como "Marry me chicken", é un guiso de polo cremoso que recibe ese nome curioso porque é tan delicioso "que mesmo lle poderías pedir matrimonio a alguén con el". Seguro que a resposta é si.
Autor/a:
Lola Crespo - Ñamlicioso
Etiqueta/s:
Cremoso, guiso, polo, Receita doada, tomate seco
Imprimir receita
Tempo de preparación
30
minutes
mins
Prato
Prato principal
Cociña
Mediterránea
Racións
4
persoas
Equipamento
1 Tarteira
1 Relador de queixo
Ingredientes
1x
2x
3x
2
cdas
aceite de oliva
500
g
peituga de polo en dados
350
g
pasta piñón
1
cda
pemento doce
1
cda
ourego
600
ml
caldo de carne
150
g
tomates secos
100
g
espinacas frescas
200
ml
nata líquida
30
g
manteiga
60
g
parmesano relado
Sal
Elaboración paso a paso
Refogar e dourar os dados de polo nunha tarteira con aceite de oliva.
Engadir a pasta piñón e remexer.
Incorporar o pemento doce, ourego, sal, tomase seco en anacos e o caldo de carne. Remexer para integrar e deixar cociñar 5 minutos.
Agregar as espinacas, a nata líquida e cociñar a lume baixo 5 minutos.
Por último, engadir a manteiga, o parmesano relado, apagar o lume, remexer para integrar e listo
Video