Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Crumble de arandos
O crumble de arandos é unha receita moi doada e rápida de facer, ideal para almorzar ou como sobremesa. É doce e encántame porque sacias o teu antollo de algo doce con ingredientes saudables.
Autor/a:
Lidia González @oatmornings
Etiqueta/s:
Froitos secos, Glute
Imprimir receita
Tempo de preparación
5
minutes
mins
Tempo de cocción
25
minutes
mins
Tempo total
30
minutes
mins
Prato
Sobremesa
Cociña
Inglesa
Racións
2
persoas
Equipamento
Bol
para facer a mestura de ingredientes
Cullerón de madeira
para mesturar os ingredientes
Molde apto para forno
para enfornar o crumble
Ingredientes
1x
2x
3x
80
g
de flocos de avea
2
culleradas
de crema de cacauete
1
culleradiña
de canela moída
4
pezas
de dátiles Medjool
125
g
de arandos
Elaboración paso a paso
Enfornado arandos
Nunha bandexa apta para forno, enfornamos os arandos a 180° 15 minutos.
Mestura ingredientes crumble
Nun bol, mesturamos os flocos de avea, a canela, a crema de cacauete e os dátiles.
Enfornado do crumble
Poñemos a mestura sobre os arandos e metemos no forno a 180° 10 min.
Video
https://www.gadis.es/receta/wp-content/uploads/2024/01/Crumble-arandanos.-Video.mp4