Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Cheesecake vegano
Un almorzo rico, doado de facer e saudable, con sabor a torta e a froita fresca.
Autor/a:
Tamara Alonso - De dónde saco las proteínas
Etiqueta/s:
Vegana
Imprimir receita
Tempo de preparación
30
minutes
mins
Tempo total
30
minutes
mins
Prato
Almorzo
Cociña
Americana
Racións
1
persoa
Equipamento
1 Vaso
1 Culler
1 Coitelo
1 Táboa de cortar
Ingredientes
1x
2x
3x
2
cda
flocos de avea finos
1/2
cda
sementes de liño
1/2
cda
sementes de chía
1
cda
sirope de ágave
6
cda
leite vexetal
2
cda
iogur de amorodo vexetal
4
amorodos
Elaboración paso a paso
Mesturamos a avea, a chía, o liño e o sirope de agave co leite vexetal.
Deixamos repousar como mínimo media hora.
Engadimos dúas culleradas de iogur.
Picamos os amorodos e poñémolos como ingredientes ao gusto ou topping.