Cortamos o raxo en filetes finos e despois en pequenos bocados.
Salpementamos e selamos lixeiramente nunha tixola ben quente.
Cortamos a cebola e os champiñóns e pasámolos tamén pola tixola
Empanada
Prequentamos o forno a 200ºC.
Estendemos unha capa da nosa marmelada de pemento sobre a masa, repartimos a cebola e os champiñóns e, por último, colocamos enriba a carne, asegurándonos que estea ben chea en todos os sitios.
Estiramos a segunda masa sobre a mesa e cortamos medio centímetro polo lado longo e outro polo lado curto, así quedarannos dúas tiras para decorar e ao pechar a empanada será máis doada e bonita.
Colocamos a masa tapando e pechamos os bordos con coidado para que quede completamente selada. Decoramos coas dúas tiras que acabamos de sacar.
Batemos un ovo e pincelamos por enriba a empanada para que unha vez enfornada, teña unha bonita color. Facemos un burato na parte central cun coitelo para que saia o vapor..
Enfornamos uns 25 minutos aprox., aínda que recomendo seguir sempre as instrucións de tempo que indica o voso paquete.