Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Ricotta con olivas verdes, améndoas e reladura de limón
Ideal para petiscar.
Autor/a:
Carlota Fariña
Imprimir receita
Tempo total
5
minutes
mins
Prato
Aperitivo
Cociña
Internacional
Racións
2
persoas
Equipamento
Tixola
Espátula
Ingredientes
1x
2x
3x
100
gr
ricotta
1
lata
de olivas verdes
1
manchea
de améndoas laminadas
1
Limón ecolóxico
1 o 2
cullerada
de AOVE
Elaboración paso a paso
Nun prato estende a ricotta. Reserva.
Nunha tixola a lume medio torra as améndoas laminadas. Logo, pásaas ao prato de Ricotta.
Por enriba, coloca as olivas.
Rela o limón e engade a reladura por enriba.
Finaliza engadindo un par de culleradas de aceite de oliva virxe extra. Acompaña con crudités ou cos teus chips favoritos.