Go Back
+ servings

Ricotta con olivas verdes, améndoas e reladura de limón

Ideal para petiscar.
Autor/a: Carlota Fariña
Imprimir receita
Tempo total5 minutes
Prato Aperitivo
Cociña Internacional
Racións 2 persoas

Equipamento

  • Tixola
  • Espátula

Ingredientes
  

  • 100 gr ricotta
  • 1 lata de olivas verdes
  • 1 manchea de améndoas laminadas
  • 1 Limón ecolóxico
  • 1 o 2 cullerada de AOVE

Elaboración paso a paso
 

  • Nun prato estende a ricotta. Reserva.
  • Nunha tixola a lume medio torra as améndoas laminadas. Logo, pásaas ao prato de Ricotta.
  • Por enriba, coloca as olivas.
  • Rela o limón e engade a reladura por enriba.
  • Finaliza engadindo un par de culleradas de aceite de oliva virxe extra. Acompaña con crudités ou cos teus chips favoritos.