Gadis Recetas

receita

Hai unha receita para cada momento e en Gadis queremos compartilas todas contigo.

pastel de verduras y queso

Pastel de verduras e queixo

Esta receita é unha forma moi sinxela de incorporar verduras na túa alimentación diaria.
Autor/a: Viki Lorenzo
Etiqueta/s:Sen glute, Veggie, Verduras
Imprimir receita
Tempo de preparación45 minutes
Prato Entrante
Cociña Mediterránea
Racións 2 persoas

Equipamento

  • 1 Relador
  • 1 Bol
  • 1 Molde para pastel

Ingredientes
  

  • 1 cabaciña
  • 1 cenoria pelada
  • 4 ovos
  • 100 g de queixo ecolóxico
  • Sal e pementa (cantidade necesaria)

Elaboración paso a paso
 

  • Prequenta o forno a 200 ºC.
  • Rela a cabaciña e mais a cenoria usando a parte máis grosa do relador.
  • Quita ben a auga das verduras coa axuda dun pano de cociña.
  • Engade os ovos, sal e pementa e mestura ben.
  • Por ultimo, engade o queixo cortado en dados.
  • Bota nun molde para forno con papel vexetal aceitado. Se non tes papel vexetal, bota nun molde con papel vexetal aceitado. Se non tes papel vexetal, ten coidado de aceitar ben o molde.
  • Enforna durante 35 minutos aproximadamente ou ata picalo cun coitelo e que este saia limpo de ovo.

Video

VOLVER